Careers Itility

Junior Financial Controller

Ben jij een startende Finance Professional, op zoek naar je eerste uitdaging? En weet jij cijfers te vertalen naar sturende informatie? Houd je van complexiteit maar ook van hands-on werkzaamheden op financieel vlak? Dan bieden wij je de mogelijkheid je te ontwikkelen binnen een jong en snelgroeiend bedrijf als Junior Financial Controller.

We hebben jouw expertise nodig

In deze veelzijdige en afwisselende rol ga je het huidige Finance team versterken waarbij je de eindverantwoordelijke Financial Manager maximaal ondersteunt. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Je bent (mede)verantwoordelijk de financiële administratie van vier BV’s (waarvan een gevestigd in de USA)
 • Je bent verantwoordelijk voor het factureringsproces, dus het inboeken van verschillende inkoopfacturen en aanmaken van verkoop facturen;
 • Assisteren bij, en opstellen van btw-aangiftes;
 • Het bijhouden van projectadministratie.

Je takenpakket en verantwoordelijkheden zullen naarmate de tijd verstrijkt steeds verder toenemen, zodat je je stap voor stap blijft ontwikkelen tot een Financial Control professional.

Ontmoet Itility

Bij Itility mergen we technologie met data om altijd die ene stap verder te gaan voor onze klanten.

We zijn een consultancy team dat bestaat uit data experts, cloud experts en IT professionals die werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups.

Je kunt onze cultuur omschrijven als “no-nonsense, met passie”. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en altijd dicht bij de klant blijven. 

We teamen samen met de klant, schouder aan schouder, om hun digitale oplossingen te shapen. We zijn vormers. We leveren, en zorgen ervoor dat omgevingen vlekkeloos beheerd worden, maximaal geautomatiseerd. Vooruitkijkend naar de volgende challenge, de volgende innovatie.

Hou jij ervan om altijd die volgende stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan ontmoeten we je graag.

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

 • Opleiding aan de twee-jarige Itility Academy
 • Aanvullende variabele beloning op basis van geleverde prestaties
 • 26 vakantiedagen per jaar
 • Onkostenvergoeding
 • Laptop en smartphone

Jij gelooft in

Je wilt cijfers begrijpen en bijt je vast totdat je de ontwikkelingen kunt verklaren. Je bent in staat zelfstandig administratieve boekingen te verrichten, controleert het grootboek en neemt het initiatief om hierover in gesprek te gaan en bij te sturen waar nodig.

Verder heb je:

 • Een VWO-achtergrond in combinatie met een afgeronde HBO of WO-studie, bijvoorbeeld richting Accountancy, Finance & Control of Bedrijfseconomie
 • Uitstekende kennis van Excel
 • Kennis van ERP-software AFAS-Profit is een pré
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Verder zijn je soft skills net zo belangrijk. Je werkt nauwkeurig en snel, bent communicatief sterk en werkt graag oplossingsgericht

Durf jij deze afwisselende en veeleisende baan aan? Vind je het een uitdaging om mee te groeien met ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Screening is onderdeel van de procedure

Locatie

Eindhoven 

Contact person

Share:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Contact person

Sylvana van Werde
+31 (0)6 127 933 94 
recruitment@itility.nl

More job openings Itility

Find (y)our passion