Careers Itility

HR Business Partner

Ben jij de allround HR Business Partner met aantoonbare ervaring en toegevoegde waarde op het brede HR vakgebied? Heb jij een duidelijke mening over en ervaring met het binden en boeien van medewerkers in de turbulente IT arbeidsmarkt? Krijg je er energie van om medewerkers te helpen in het ontwikkelen van hun loopbaan? Lees dan gauw verder!

We hebben jouw expertise nodig

Als allround HR Business Partner heb je een veelzijdig takenpakket waar de operationele uitvoering een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse werkzaamheden en waar je tevens vorm kunt geven aan onze organisatie en je persoonlijke ontwikkeling.

 • Je bent vraagbaak en klankbord voor medewerkers over HR gerelateerde items
 • Je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de medewerkers door middel van ons personal master plan
 • Je denkt mee over en bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en borgen van HR beleid en instrumenten
 • Je gaat moeilijke gesprekken met stakeholders en/of medewerkers niet uit de weg
 • Je hebt een bijdrage in aanname en instroom van nieuwe medior/senior medewerkers en voert dan ook het laatste gesprek in de sollicitatieprocedure
 • Je stelt een passend voorstel voor een dienstverband bij Itility op en gaat daarover in gesprek met de potentieel nieuwe medewerker
 • Wet Poortwachter kent voor jou geen geheimen

Wij bieden een gedreven werkomgeving in een organisatie die groot genoeg is om de complexiteit van de rol als HR Business Partner te ervaren, maar klein genoeg om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Je hebt een stevige opleidingsachtergrond en tenminste 5 jaar HR ervaring bij voorkeur binnen een IT of project omgeving. Je houdt van aan- en doorpakken waarbij kwaliteit en business sense de basis vormen. Je hebt de drive om bij te dragen aan de verdere groei van onze innovatieve organisatie en daarmee aan de groei van onze medewerkers.

Je staat stevig in je schoenen, je bent integer, pragmatisch, flexibel, accuraat, stressbestendig en bovenal een teamplayer. Verder heb je:

 • Een HBO- of WO-diploma, in de richting van HR of Bedrijfskunde
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
 • Een goed ontwikkeld empathisch vermogen en kunt snel schakelen
 • Verder heb je een work hard play hard mindset. Je gaat vol voor je werk maar krijgt ook veel van ons terug in de vorm van vele Itility evenementen en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Minimale beschikbaarheid is 32 uur

Screening is onderdeel van de procedure.

Locatie

Eindhoven.

Contact person

Share:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Contact person

Sanne Lepoutre
+31 (0)6 538 300 08
recruitment@itility.nl

More job openings Data

Find (y)our passion