Careers Itility

Internal Operations Manager

Itility groeit en daarmee ook het volume van Operations binnen ons bedrijf. We zijn op zoek naar iemand die de verantwoordelijkheid gaat dragen over het brede scala van Operations en daarvoor meerdere teams aanstuurt. Onze daily Operations zijn erop gericht onze consultants en daarmee ook onze klanten optimaal te ontzorgen en te ondersteunen. Natuurlijk staan onze mensen centraal. Daarnaast zoek jij naar de onderbouwende feiten. Ben jij de allround Internal Operations Manager met ervaring in lijnmanagement binnen de zakelijke dienstverlening? Lees dan verder!

We hebben jouw expertise nodig

Als Operations Manager heb je een veelzijdig takenpakket waarin je zowel op operationeel als tactisch niveau acteert. Voor jou is de mens jouw motivatie en het bedrijf in balans houden je doel. Je bent eindverantwoordelijk voor alle backoffice teams (totaal 15 FTE): HR,  Facilities, IT en Recruitment, en je slaat de brug naar de (commerciële) voorkant van ons bedrijf. Je zorgt ervoor dat deze teams optimaal bijdragen aan de uitvoering van de strategie van Itility.

Daar horen de volgende verantwoordelijkheden bij:

  • Je bewaakt een hoge kwaliteit van elk backoffice team, inclusief het bedenken en implementeren van verbeteringen.
  • Je werkt samen met de backoffice teams aan een toekomstbestendig beleid op het gebied van bijvoorbeeld het wagenpark, secundaire arbeidsvoorwaarden, huisvesting en Learning & Development.
  • Vanuit jouw ervaring challenge jij de backoffice teams bij belangrijke beslissingen of veranderingen. Is er aan alle belangen en risico’s gedacht?
  • Jij bent het ‘interne geweten’ binnen onze klantgedreven organisatie.

Je krijgt in deze rol veel te maken met ons directieteam, managementteams en de teamleads van de backoffice teams. Aan jou de taak om het bedrijfsbelang én het belang van de medewerkers mee te nemen in je beslissingen. 

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij gelooft dat de mens de drijvende kracht is achter een succesvol bedrijf. Jouw intrinsieke motivatie komt hier dan ook uit voort. Tegelijkertijd heb je een sterke bedrijfskundige achtergrond waardoor je de klant- en bedrijfsbelangen goed begrijpt en laat meewegen.

Concreet heb je dus:

  • Een MSc achtergrond in een bedrijfskundige richting;
  • Minimaal 15 jaar werkervaring met 5 jaar ervaring in lijnmanagement of vergelijkbaar;
  • Een brede achtergrond binnen de zakelijke dienstverlening: je hebt verstand van HR, Facilities en andere bedrijfsbrede processen.

Je softskills zijn net zo belangrijk:

  • Je bent empathisch, intuïtief en staat voor rechtvaardigheid;
  • Je kan makkelijk schakelen met verschillende typen persoonlijkheden;
  • Je kan stellig zijn en tegengas geven als het moet, en je bent niet bang om beslissingen te nemen.

Screening is onderdeel van de procedure.

Locatie

Eindhoven.

Contact person

Share:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Contact person

Renée Malone
+31 (0)6 829 503 01
recruitment@itility.nl

More job openings Data

Find (y)our passion