Managing Consultant

Ben jij een gesprekspartner op director niveau? Wil jij de klant helpen met complexe vraagstukken rondom digital transformation, om op hoog niveau tot prachtige oplossingen te komen? Mix jij business development, (project) delivery en relaties bouwen? Lees dan verder!

Dit ga je doen

De Managing Consultant is verantwoordelijk voor een of meerdere klanten. Dit betekent aansturen van teams op projecten – zowel op inhoud als op bepalen en behalen van deliverables. Je speelt een belangrijke rol in het verder uitbouwen van het succes van de organisatie. Klantfocus en ondernemerschap zijn hierbij cruciaal. Je partnert met de klant – als koppel met je Delivery Officer, en met je eigen team. Je werkt samen met onze Managing director en het team van Managing Consultants om klanten nog beter te helpen. In deze rol geef je daarnaast mee vorm aan de toekomst van Itility.

Dit is Itility

Ambitieuze “digital” strategieën van moderne ondernemingen eisen hoge kwaliteit van de IT-omgevingen, flexibiliteit en transparantie. Daarnaast een data-gedreven ‘Run’-model gebaseerd op automation. Itility is in staat deze vereisten te vertalen naar slimme oplossingen: “IT als nutsvoorziening”.

Wij ontwerpen en implementeren complexe IT-landschappen bij multinationals. Itility acteert hierbij als innovatie partner – we helpen de klant met hun digital transformation op basis van onze ervaring. We zijn onder andere actief in IT Infrastructuur, applicatieontwikkeling, analytics en IoT. Dit doen wij succesvol gezien onze jaarlijkse groei van > 20%.

Dit is ons aanbod

Je krijgt de kans om je in een inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen, onder de persoonlijke begeleiding van een van de Managing Directors. De functie is in te vullen op verschillende niveaus.

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

 • opleiding aan de Itility Academy en externe trainingen op maat
 • 26 verlofdagen
 • onkostenvergoeding
 • auto, laptop en smartphone
 • mogelijkheid tot diverse prestatie bonus regelingen naar gelang het niveau van de functie­

Wie ben jij?

Je beheerst “consultative selling”. Je bent een gesprekspartner voor de klant op het gebied van IT en Business. Je combineert inhoudelijke kennis met uitstekende business sense en inzicht in mensen en cijfers. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in IT en kan deze vertalen naar werkbare oplossingen. Daarnaast:

 • heb je een afgeronde WO-opleiding.
 • heb je 7-10 jaar werkervaring bij een IT-dienstverlener bijvoorbeeld als managing consultant, Product Owner of (senior) projectmanager.
 • weet je wat het is om multidisciplinaire teams aan te sturen van 5-25 personen.
 • weet je hoe je intern de klant roadmaps kunt uitleggen en Itility’s productmanagement kunt beïnvloeden en sturen op het ontwikkelen van halffabricaten.
 • heb je ervaring in het werken met enterprise klanten.
 • heb je inhoudelijke kennis van de I(o)T-branche en weet je wat digital transformation betekent.
 • heb je uitstekende communicatieve vaardigheden, inzicht in de behoeften van de klant en het vertalen van eisen in een oplossing voor de klant.
 • ben je resultaatgericht en in staat autonoom te werken.
 • beschik je over meerdere van de volgende karaktereigenschappen en competenties: empathisch, energiek, zelfverzekerd, betrokken, nieuwsgierig, flexibel, probleem-oplossend, samenwerkend, kunnen beïnvloeden en overtuigen, toegankelijk en communicatief en je beschikt over ondernemerschap.

Locatie

Amsterdam tot Eindhoven

Screening maakt onderdeel uit van de procedure.