Careers @ Itility

Corporate Recruiter

Ben jij een ondernemende recruiter die energie haalt uit het werven van nieuw talent voor een groeiend high-tech bedrijf? Weet jij je weg goed te vinden in een platte organisatie met korte lijntjes, zodat jij altijd de beste plek vindt voor jouw kandidaten? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben je expertise nodig

Als sterk groeiende en innovatieve IT-consultancy club zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Samen met de rest van ons recruitmentteam zul je dan ook direct bijdragen aan de groei van Itility, op verschillende manieren.

Wij geloven dat recruitment een echte skill is, enkel weggelegd voor ondernemende vakmannen en -vrouwen. Bij Itility kijken wij namelijk altijd eerst naar de kandidaat en leggen dan de puzzel naar de company. Dit betekent o.a. dat je kritisch kan zijn, maar ook kan enthousiasmeren. Jij kan als geen ander onze cultuur borgen en de juiste assessment doen op persoonlijk en technisch gebied. Samen met de kandidaat de mogelijkheden en juiste rol afpellen is helemaal jouw ding! 

Concreet jouw taken:

  • Actief benaderen van (IT-)talenten, met name via de uitgebreide searchmogelijkheden van LinkedIn
  • Kandidaten bellen voor een intake gesprek en het voeren van gesprekken. Voor de tweede gesprekken weet je de juiste collega’s uit de business aan te haken om de kandidaat een zo goed mogelijk beeld te geven van de rol en de projecten
  • Managen van korte lijntjes met de stakeholders die bij het recruitmentproces betrokken zijn, zoals je business partner, recruitment collega’s, HR en de CEO
  • Naast de reguliere werving zijn er ook altijd interessante projecten waar je onderdeel van bent, denk hierbij aan: employer branding, data driven recruitment, recruitment marketing of optimalisatie van processen/systemen

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Als lid van het recruitmentteam krijg je de kans om je in een inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen. Het is een dynamische rol waarin je veel meer doet dan alleen recruiten. Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij gelooft in doorzetten! Je bent nieuwsgierig, creatief en werkt het liefst in een dynamische rol. Je vindt het leuk om kandidaten te werven, maar je vindt het ook fijn om dat af te wisselen met andere taken zodat geen enkele dag er hetzelfde uitziet!

Als basis heb je nodig:

  • Twee tot vijf jaar ervaring als (corporate) recruiter in de IT/digital hoek
  • Een afgeronde hbo-opleiding, in een commerciële of technische richting
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel het Nederlands als Engels
  • Enthousiasme en creativiteit in het vinden van goede kandidaten

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Locatie

Eindhoven 

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion