Careers @ Itility

Facility Officer

Is hospitality je op het lijf geschreven? Vind je het een sport om te zoeken naar manieren waarop het nog beter kan? Vind je kwaliteit een logisch uitgangspunt? Houd jij van afwisseling en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn we op zoek naar jou! 

We hebben je expertise nodig

Direct bij binnenkomst zorg jij ervoor dat onze consultants én gasten zich welkom voelen en geholpen worden. In deze veelzijdige rol ben je onderdeel van het Facilities team van Itility. Daar horen uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden bij, waaronder:

 • Je bent het visitekaartje van Itility: je ontvangt en begeleidt gasten, ook telefonisch.
 • Je ontzorgt onze consultants door hen te faciliteren in de breedste zin van het woord: voorzien van bedrijfsmiddelen en helpen bij andere operationele vragen
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor externe partijen waar Itility mee samenwerkt op het gebied van gebouwbeheer, schoonmaak, beveiliging en leveringen. Je bewaakt afspraken die gemaakt zijn en onderneemt actie wanneer nodig
 • Je beheert de (kantoor)benodigdheden
 • Je registreert en beheert uitgegeven bedrijfsmiddelen
 • Je ondersteunt bij administratieve bedrijfsprocessen zoals on- en offboarding
 • Je bent verantwoordelijk voor de algemene mailbox en zorgt ervoor dat de hieruit voorkomende taken binnen het team worden opgepakt

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten!

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij bent graag de spin in het web en vindt ad-hoc werkzaamheden een uitdaging. Je hebt graag alles tot in de puntjes geregeld, en communiceert helder. Je bent dusdanig flexibel dat je prioriteiten kan (bij)stellen op basis van de behoefte van je (interne) klant. Verder:

 • Beschik je over MBO+ werk- en denkniveau
 • Heb je ervaring in, of affiniteit met hospitality of horeca
 • Ben je bereid om soms in de avonden te werken
 • Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Heb je een klantgerichte instelling en ben je communicatief vaardig, zowel in Nederlands als Engels, in woord en geschrift

Screening is onderdeel van de procedure.

Locatie

Eindhoven 

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion