Careers @ Itility

Junior Corporate Recruiter

Ben jij een gedreven (beginnende) recruiter die energie haalt uit het werven van het beste talent voor Itility? Vind jij het ook leuk om bezig te zijn met campusrecruitment en potentiële nieuwe collega’s enthouisasmeren? Dan hebben wij de ideale, dynamische vacature voor jou!

We hebben je expertise nodig

Als sterk groeiende en innovatieve IT-consultancy, zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Samen met de rest van ons recruitmentteam zul je dan ook bijdragen aan de groei van Itility, op verschillende manieren. Jouw taken:

  • Je werft (IT-)talenten, met name via LinkedIn. Je werft, voert op den duur eerste gesprekken en begeleidt het proces van de kandidaten. Je zult je in eerste instantie focussen op het Young Professional Program Data Science en andere startersrollen
  • Je ondersteunt je collega’s met het searchen voor bepaalde rollen
  • Je behandelt binnenkomende sollicitaties, houdt de recruitmentmailbox bij en bent verantwoordelijk voor enkele overige administratieve taken
  • Je wordt betrokken in diverse campus recruitment activiteiten,  zoals: contact met studieverenigingen, hogescholen en universiteiten aangaande overeenkomsten en sponsoring. Ook als er een interessant carrière evenement plaatsvindt ben jij er mede verantwoordelijk voor dat Itility daarbij is en dat alles is geregeld
  • Je schrijft pakkende teksten voor onze openstaande vacatures

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Als lid van het Itility recruitmentteam krijg je de kans om je in een inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen. Het is een dynamische rol waarin je veel meer doet dan alleen recruiten. Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij gelooft in doorzetten! Je bent nieuwsgierig, creatief en werkt het liefst in een dynamische rol. Kandidaten werven vindt je leuk, maar je vindt het ook fijn om dat af te wisselen met andere taken zodat geen enkele dag er hetzelfde uitziet!

Als basis heb je nodig:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, in een commerciële, HR of technische richting
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel het Nederlands als Engels
  • Enthousiasme en creativiteit in het vinden van goede kandidaten

Screening is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Locatie

Eindhoven 

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion