Careers Itility

Junior Corporate Recruiter

Ben jij een gedreven recruiter die energie haalt uit het werven van het beste talent voor Itility? Vind jij het ook leuk om bezig te zijn met recruitmentmarketing, campusrecruitment en administratieve ondersteuning? Dan hebben wij de ideale, dynamische vacature voor jou!

We hebben je expertise nodig

Als sterk groeiende en innovatieve IT-consultancy, zijn wij continu op zoek naar nieuw talent. Samen met de rest van ons recruitmentteam zul je dan ook bijdragen aan de groei van Itility, op verschillende manieren. Jouw taken:

  • Werven van (IT-)talenten, met name via LinkedIn. Je werft, voert eerste gesprekken en begeleidt het proces van de kandidaten. Je zult je onder andere focussen op young professionals en interne rollen
  • Je ondersteunt je collega’s met het searchen voor bepaalde rollen
  • Je behandelt binnenkomende sollicitaties, houdt de recruitmentmailbox bij en ondersteunt je collega recruiters met enkele administratieve taken
  • Je bent het aanspreekpunt voor studieverenigingen, hogescholen en universiteiten aangaande overeenkomsten en sponsoring. Ook als er een interessant carrière evenement plaatsvindt zorg jij dat Itility daarbij is en dat alles is geregeld
  • Jij bent de link tussen het recruitmentteam en het marketingteam. Je denkt (met marketing) na over hoe we kunnen samenwerken om onze potentiële collega’s te bereiken en te enthousiasmeren
  • Je schrijft pakkende teksten voor onze openstaande vacatures

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Als lid van het Itility recruitmentteam krijg je de kans om je in een inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen. Het is een dynamische rol waarin je veel meer doet dan alleen recruiten. Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Jij gelooft in doorzetten! Je bent nieuwsgierig, creatief en werkt het liefst in een dynamische rol. Kandidaten werven vindt je leuk, maar je vindt het ook fijn om dat af te wisselen met andere taken zodat geen enkele dag er hetzelfde uitziet!

Als basis heb je nodig:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, in een commerciële of technische richting
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, in zowel het Nederlands als Engels
  • Enthousiasme en creativiteit in het vinden van goede kandidaten

Screening is onderdeel van de sollicitatie procedure.

Locatie

Eindhoven 

Share:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Contact person

Sanne Lepoutre
+31 (0)6 538 300 08
recruitment@itility.nl

More job openings Data

Find (y)our passion