Careers @ Itility

Subsidie & innovatie specialist

Ben jij altijd nieuwsgierig naar digitale innovaties en technologische ontwikkelingen? Bezit jij kennis en ervaring op gebied van subsidies, regelgeving en weet je bij welke partijen en personen je moet zijn? Lijkt het je daarnaast gaaf direct bij te dragen aan de groei en continue innovatie binnen ons bedrijf? Dan hebben we hier een mooie uitdaging voor je!

We hebben je expertise nodig

In deze rol ben je in de lead voor het volledige subsidie proces. Vanaf welke subsidies we in aanmerking komen, tot de aanvraag en het beheer. Daarin onderhoud je nauw contact met de subsidie partijen maar ook onze diverse klanten en partners. Jij bent de schakel die zorgt dat Itility en haar producten of diensten gebruik kunnen maken van de subsidies zodat er meer ruimte is voor R&D. Je bent dus een belangrijk onderdeel van de projectteams.

Je focus is breed, van regionaal tot Europees, van WBSO-aanvraag tot duurzaamheid. Daarom is het essentieel dat je bekend bent met de processen en procedures van subsidie partijen en overheden, zodat je effectief bent in je subsidieverzoeken.

Je onderhoudt korte lijntjes binnen de organisatie met management en de innovatie teams. Jouw succes betekent dat Itility meer kan investeren in haar innovaties en sneller kan ontwikkelen en ons bedrijf verder laat groeien.

Het gaat om een dynamische en zichtbare functie, waarbij je met verschillende stakeholders te maken hebt. Dus wat ga je doen:

 • Onderzoek doen naar welke subsidies Itility in aanmerking kan komen
 • Het opstellen van subsidie/financieringsplannen voor diverse innovatieve projecten
 • Het schrijven van (inter)nationale subsidie aanvragen
 • Onderhouden van contact met externe partijen zoals: overheden, financieringsorganisaties en partners van Itility
 • Sparren met managing consultants, engineers en developers over ontwikkeling van het project/product
 • Verdiepen in het technische / digitale domein waar Itility en partners zich in bevindt.

Ontmoet Itility

Bij Itility verbinden we technologie met data om altijd die ene stap verder te gaan voor onze klanten. We zijn een consultancy team dat bestaat uit data experts, cloud experts en IT professionals die werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups.

Je kunt onze cultuur omschrijven als “no-nonsense, met passie”. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en altijd dicht bij de klant blijven.  

We partneren met de klant, schouder aan schouder, om hun digitale oplossingen neer te zetten. We zijn vormers. We leveren, en zorgen ervoor dat omgevingen vlekkeloos beheerd worden, maximaal geautomatiseerd. Vooruitkijkend naar de volgende uitdaging, de volgende innovatie. 

Hou jij ervan om altijd die volgende stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie?  

Dan ontmoeten we je graag.  

Dit is wat we je bieden

Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals: 

Jij gelooft in

Jij bent kritisch en deinst niet terug bij wat tegengas. Je hebt overtuigingskracht, bent communicatief en proactief. Jij hebt de volledige ownership op subsidies en vindt het een uitdaging om alles van de grond te krijgen.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO of WO-studie, bijvoorbeeld in de richting van information management, innovation management, bedrijfskundige informatica of technische bedrijfskunde
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke rol
 • Een track record en relevant netwerk bij (regionale) overheden is een sterke pre
 • Affiniteit met techniek, digital en project ontwikkeling
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

Durf jij deze afwisselende en veeleisende baan aan? Vind je het een uitdaging om mee te groeien met ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Screening is onderdeel van de procedure

Locatie

Eindhoven.

Share:

At Itility, we believe that gender, race, sexual orientation, age, or ethnicity do not define you or your value as a team member. Your ambition, your passion, your drive toward continuous growth, and your willingness to work together with colleagues and customers makes you valuable. Itility supports an inclusive environment where employees feel empowered to share their experiences, ideas, and knowledge.

More job openings Itility

Find (y)our passion