Careers Itility

Legal Counsel

Ben jij een jurist die in staat is een complex juridisch probleem te vertalen naar een helder en praktisch advies? Heb jij minstens drie jaar ervaring in het opstellen en managen van contracten? Ben jij op zoek naar dé volgende stap in jouw carrière? Dan bieden wij de uitdaging die jij zoekt!

We hebben jouw expertise nodig

Als Legal Counsel ben je verantwoordelijk voor alle juridische zaken binnen Itility, waarbij de focus ligt op de commerciële voorkant. Als sterk groeiend en innovatief IT-consultancy bedrijf investeren wij namelijk voortdurend in nieuwe diensten op basis van de nieuwste technologieën. Om te zorgen dat deze diensten contractueel goed worden geborgd, zoeken we een jurist met een praktische en commerciële inslag die contracten met klanten en partner kan opstellen, uitonderhandelen en managen. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor alle juridische vragen van andere teams. Het gaat dus om een dynamische en zichtbare functie, waarbij je met verschillende stakeholders te maken hebt. Dus wat ga je doen:

 • Opstellen en managen van contracten die leiden tot toegevoegde waarde bij onze klanten en resulteren in commercieel succes voor Itility
 • Onderhandelen met klanten en partners over contracten, waaronder: mantelovereenkomsten, NDA’s, SLA’s en contracten voor diensten en projecten
 • Rapporten aan de directie van Itility over risico’s en kansen, zowel gevraagd als ongevraagd
 • Samenwerken met Itility’s security team voor de opvolging van onze certificeringen (o.a. ISAE 3402 en ISO 27001) en de bescherming van intellectueel eigendom en persoonsgegevens (GDPR)
 • Aansturen van externe specialisten indien nodig

Ontmoet Itility

Bij Itility geloven we in het verbinden van technologie met data om onze klant een stap verder te brengen. Itility digital consultants zijn experts in data, cloud, software en IT-infrastructuur.

Je kunt onze cultuur omschrijven als ‘no-nonsense, met passie’. Werken bij Itility gaat om werken met mensen, en dicht bij de klant blijven. 

We werken voor grote enterprise organisaties en innovatieve startups. Als ‘digital twin’ van onze klanten, werken we schouder aan schouder om doelstellingen te overtreffen en meer te bereiken dan je ooit mogelijk achtte.

Hou jij ervan om altijd die extra stap te zetten? Wil jij werken met passie voor wat je doet, in een team dat wordt gedreven door diezelfde passie? 

Dan kijken we ernaar uit om jou te ontmoeten.

Dit is wat we je bieden

Als lid van het Itility contractmanagement team krijg je de kans om je in een inspirerende omgeving optimaal te ontwikkelen.
Bij Itility investeren we in elkaar. Behalve een prima salaris krijg je bij Itility veel extra’s, zoals:

Jij gelooft in

Je gelooft in betrokkenheid en gedrevenheid en vanzelfsprekend werk jij graag in een uitdagende wereld die continu in beweging is door innovatie en groei. Primair denk je in kansen om vanuit contracten onze klanten te ontzorgen in hun verdere ontwikkeling. In onze ogen heb je daarvoor de volgende bagage nodig:

 • Juridische WO-opleiding
 • 3-5 jaar relevante juridische werkervaring in contractrecht
 • Uitstekende schrijfvaardigheden en in staat om ruwe informatie van sales en kennisexperts om te zetten in heldere en concrete afspraken
 • Enthousiast om te werken in een intensieve, deadline-gedreven en zichtbare rol
 • Pre: ervaring in IT-recht, privacyrecht en intellectueel eigendom, aantoonbare affiniteit met moderne IT-technologieën zoals data, cloud, en IoT.

Je soft skills zijn net zo belangrijk:

 • Doelgerichte en pragmatische instelling
 • Proactieve teamplayer
 • Creatief, initiatiefrijk en stressbestendig
 • Representatief en flexibel in de omgang met de klant en de eigen organisatie

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Locatie

Eindhoven.

Share:
Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Contact person

Renée Malone
+31 (0)6 829 503 01
recruitment@itility.nl

More job openings Data

Find (y)our passion